Pokémon Go

Vriendjes vangen met Pokémon Go

De laatste paar weken is er een ietwat vreemd wezen ons leven binnengewandeld. Nou, eentje?  Ik zou zeggen ze zijn met velen. De vriendjes van de vriendjes van de vriendjes van dit wezen zijn ook nog eens overal te bespeuren. En ja, ze dagen overal plots voor je neus op!

Enkele weken geleden zat dochterlief zich schromelijk te vervelen in de auto op weg naar de Wandelbeurs. Een uurtje rijden leek mijn tiener wel uren te duren…tot ze met dat ene spelletje begon.

Jawel, het Pokémonvirus was binnengeslopen in haar telefoon!

Pokémon Go Pikachu mobiele versie 
wandelen Benelux

Wandelen met Pikachu in de mobiele versie

Vanaf haar smartphone speelt ze maar wat graag met Pikachu en al die andere wezentjes. Ze neemt ze letterlijk te pakken…met Pokéballen.

Kom je een punt tegen, een zogenaamde Pokéstop, waar je deze Pokéballen kan opladen doe dat dan maar zeker, ze zijn op voor je het weet!

Het spelletje kan je downloaden via de Play Store, yep dat ene kanaal waar je zowat alle App’s kan vinden. Lekker handig en je hebt Pokémon Go altijd bij als je je even verveeld.

De Pokéball!

Een van de vriendjes van Pikachu!

Pokémon neemt je mee naar buiten

Doe je wandelschoenen maar aan, die Pokémon zit niet in je zetel. Het spelletje is zo vernuftig dat het je letterlijk mee naar buiten neemt. De vreemde beestjes vindt je overal. Bij je thuis om de hoek, maar ook waar je het niet zou denken.

Chaamse Bossen wandeling wandelroute Nederland Benelux Pokéstop

Een Pokéstop in de Chaamse Bossen. Eén van de velen!

Niet enkel kan je ze vangen tijdens een hippe wandeling vol prachtige natuur, maar ook tijdens een leuke citytrip, of gewoon bij je thuis om de hoek.

Héérlijk om je eigen omgeving te ontdekken tijdens één van die vreselijk saaie ‘ikhebnietstedoen’ momenten!

Pokémon maakt vrienden

Heb je vrienden en vriendinnen die even gek zijn van het spelletje kan je elkaar extra uitdagen en zelfs Pokéballen uitwisselen. Je kan deze ook kopen, maar dat hoeft echt niet, Pokéstops zijn talrijk voorzien.

Trek er dus op uit met je vrienden en daag elkaar uit om zoveel mogelijk Pokémons te vangen. Kijk natuurlijk altijd uit waar je loopt, zodat je gespaard blijft van ongelukken. Blijf beter even stil staan terwijl je op je smartphone kijkt.

Oh ja…deze tekst werd streng gecontroleerd door mijn tienerdochter op Pokéfouten!

Interessante artikels voor jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: