Copyright en auteursrecht

Op alle teksten, illustraties en afbeeldingen van deze site geldt een auteursrecht. Dat betekent dat niets van deze website zomaar mag overgenomen worden. Lees hieronder verder voor wat kan en niet kan.

Lees hier wat auteursrecht is!

  • Delen van een tekst, niet langer dan 2 zinnen, kopiëren is toegestaan, zolang er maar een link of deeplink wordt gemaakt naar de website van StudioBenelux.com en er duidelijk wordt gezegd dat die tekst afkomstig is van deze website.
  • Veel foto’s die op deze website worden gebruikt zijn rechtstreeks afkomstig van mijn andere website over fotografie StudioStien.be. Deze foto’s zijn automatisch auteursrechtelijk beschermd.
  • Eén of meerdere foto’s gebruiken van de StudioBenelux.com is nooit toegestaan zonder toestemming. Wil je graag een foto gebruiken stuur dan een mailtje naar info@studiobenelux.com. Vermeld hierbij duidelijk om welke foto het gaat en in welke context de foto zal gebruikt worden. Veel foto’s zijn afkomstig van de fotografiewebsite StudioStien.be, een enkele foto van een stocksite waar deze foto’s gratis te downloaden zijn.  
  • Publicatie zonder een schriftelijk akkoord kan nooit. Bij elke publicatie van foto’s dient duidelijk verwezen te worden naar de website van StudioBenelux.com, liefst met een link of deeplink.
  • Foto’s die worden gepubliceerd op sociale media mogen nooit zomaar gebruikt worden om te kopiëren, publiceren of voor gebruik van andere doeleinden. Vraag hierover meer info wil je ze te toch gebruiken.
  • Krijg je toestemming om een foto te gebruiken zal nooit toestemming worden gegeven om deze nog te bewerken , uitsnijdingen te maken of andere fotobewerking toe te passen voor publicatie.
  • Voor foto’s van andere fotografen die gebruikt worden op deze website gelden dezelfde regels, mits de fotograaf andere regels respecteert. Neem hiervoor contact op met die fotograaf.
  • Het is in geen enkel geval toegestaan om pagina’s of delen van pagina’s te kopiëren van de gepubliceerde artikels op StudioBenelux.com
  • Foto’s van StudioBenelux.com zijn afkomstig van het domein StudioStien.be. Deze website is van dezelfde eigenaar. Foto’s die daar worden gepubliceerd vallen onder dezelfde voorwaarden als op deze website.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: