Disclaimer

Omdat we allemaal wel eens een foutje durven maken, maar daarom niet meteen alle verantwoordelijk van ons af willen schuiven.

Het verschil tussen claimen en dis-claimen

Rechtstreeks uit het Engels vertaald betekent ‘claimen’ aannemen en ‘disclaimen’ betekent dan net het tegenovergestelde. Hier wil dat ‘afwijzen’ zeggen.

Voor deze website betekent dat dat we met twee moeten zijn om onze verantwoordelijkheid op te nemen. Bij het verkopen van een product dat ikzelf gemaakt, neem ik de verantwoordelijkheid dat het product zo foutloos mogelijk aan jouw wordt afgeleverd.

Bij een product dat er op deze aan jou wordt aangeboden door een affiliate link, is het affiliate programma verantwoordelijk dat de producten feilloos en op tijd bij jou worden afgeleverd.

Tja, in het ene verhaal is StudioBenelux.com al wat meer verantwoordelijk dat in het andere en daar dient dan weer een ‘disclaimer’ voor.

Sponsoring

Voor elk product dat je op StudioBenelux.com vindt, geldt geen sponsoring. Nee, ook niet als het een review over een bepaald product betreft. Wij kiezen zelf uit over welke producten we schrijven en doen dat zoveel mogelijk in alle eerlijkheid.

Producten die in bruikleen aan StudioBenelux.com worden gegeven om uit te testen, worden daarna terug gegeven aan dat bedrijf. Nooit zal er een aangeleverde tekst worden gepubliceerd over dat product. De tekst zal steeds zelf door StudioBenelux.com geschreven worden zodat we onze gebruikservaring met onze lezers op een eerlijke manier kunnen delen.

Regelrechte reclame van producten worden geweerd op deze website.

Winacties

Producten die me door een bedrijf worden aangeleverd om een winactie te organiseren, worden door ons steeds gratis ontvangen zonder dat daar iets tegenover wordt geplaats door het bedrijf waarvan de producten een gift zijn.

De producten die bij deze winacties horen, behoren bij de thema’s reizen en dagtrips, wat rechtstreeks aansluit bij de doelgroep van deze website. 

Affiliate producten

Met de affiliate programma’s zoals Bol.com en Daisycon biedt ik jullie producten aan, waarvan ze ons geschikt lijken voor onze doelgroep. Koop jij als bezoeker een product dat door ons word aangeboden op één van deze websites dan krijgt Studiobenlux.com een klein percentage van het aankoopbedrag als vergoeding.

Het kleine vergoedingspercentage dat wordt uitgekeerd, is reeds gerekend in de aankoopprijs dat jij te zien krijgt. Jij zal dus nooit extra betalen omdat er een link gemaakt is naar een affiliate partnerprogramma.

Deze affiliate links bieden ons de mogelijkheid om jullie meer mogelijkheden te geven om een product of dienst te ontdekken en eventueel een aankoop te doen. Zelf een fototoestel ontwikkelen of backpackrugzak maken zien we echt niet gebeuren.

Heb je problemen met een product dat je via deze affiliate links heb gekocht, kan je best rechtstreeks terecht bij het bedrijf waar je het product kocht. StudioBenelux.com kan nooit verantwoordelijk worden gesteld ivm problemen van een product.

Wel kan je ons een mailtje laten over je probleem op info@studiobenelux.com. Zijn er zo meerdere bezoekers die hetzelfde probleem melden, zal dit product mogelijks worden verwijderd van de website.

Reacties

Bij alle gepubliceerde artikels kan je een reactie achterlaten. Enkel je naam wordt vermeld bij de reactie. Achterliggend krijgen wij jouw mail-adres zodat we kunnen reageren op jouw reactie.

Bij plaatsing van een reactie vragen we je altijd om geen racistische, aanstootgevende of beledigende commentaar te plaatsen. Deze zal ten allen tijde worden verwijderd van de website.

Reacties plaatsen doe je best nooit tijdens een boze bui en enkel wanneer je rustig, kalm en voor rede vatbaar bent. Zo bespaar je iedereen een potje ellende, voornamelijk jezelf.

Anonieme reactie zullen nooit worden geplaatst, evenmin als spam. Reacties die niets met het artikel te maken hebben, behoren tot dezelfde categorie ‘prullenbak’.

Probeer zoveel mogelijk links naar andere websites te vermijden in je reacties, voornamelijk naar concurrerende collega’s en andere websites. Het kan nooit de bedoeling zijn om wie dan ook in een slecht daglicht te stellen.

Mijn artikels zijn geschreven zodat ze door iedereen kunnen begrepen worden. Reacties die te complex en met extra moeilijke woorden worden gegeven, worden verwijderd. Laten we reizen gezellig en leuk houden.

Foto’s van jezelf plaatsen bij een reactie

Bij het plaatsen van foto’s, op welke manier dan ook, is het copyright en auteursrecht van toepassing. Foto’s van iemand anders worden dus nooit gebruikt, mits de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar van de foto.

Bij de toestemming om jouw foto te gebruiken op de website van StudioBenlux.com verklaar je meteen dat deze foto eigenhandig door jou is gemaakt en zeker niet afkomstig is van een andere fotograaf.

Gratis producten

Producten die gratis worden aangeboden door StudioBenelux.com mogen ten allen tijde gebruikt worden. Gebruikelijk is wel om de naam van dit bedrijf/website even te willen vermelden, niet weg te knippen of opzettelijk te verwijderen.

In alle producten kan al eens een foutje sluipen. Zie jij er eentje meldt dit dan even in een mailtje.

Aansprakelijkheid

Deze website is bedoeld om jou te informeren over een reis of trip in de Benelux. We proberen je zo makkelijk mogelijk uit te leggen waar je naartoe kan gaan en hoe je daar kan terechtkomen. Last but not least, ben jij nog steeds verantwoordelijk voor de gezelligheid en afloop van jouw uitstap.

Wil jij je reis opleuken met gezellige foto’s kan je steeds een kijkje nemen op mijn andere website StudioStien.be. Deze website over fotografie leert je stap voor stap om leuke foto’s te maken, je kan deze tips gebruiken voor je reisfotografie, dagtrips, citytrips en natuurfotografie.

Helaas ben ik geen weersvoorspeller en kunnen we nog steeds niet bepalen wanneer de zon moet schijnen of wanneer het mag regenen (gelukkig maar). StudioBenelux.com kan dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden omdat je uitstap in het water valt of je door véél te hoge temperaturen de deur uit gaat.

Wij wensen je alvast een prettige ontdekkingstocht doorheen de Benelux!!!

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: